Mikä oikein on ammattijärjestäjä?

Ammattijärjestäjä on järjestämisen asiantuntija, joka yhdessä asiakkaan kanssa luo systemaattisesti ja loogisesti järjestystä ja tilaa sekä auttaa asiakasta luopumaan turhasta tavarasta. Ammattijärjestäjät auttavat erityisesti kodin, toimiston ja varastojen järjestämisessä sekä ajankäytön hallinnassa. Ammattijärjestäjiltä voi tilata myös koulutuksia ja luentoja erilaisiin tapahtumiin tai ryhmille. Tavaran lisäksi minä ammattijärjestäjänä auttan myös kalenterin, ajankäytön sekä digitaalisen elämän järjestämisessä.

Ammattijärjestäjänä autan siis tuomaan tilaa ja aikaa konkreettisesti. Yhdessä käymme läpi turhat tavarat ja järjestetään tärkeät esineet ja paperit. Ammattijärjestäjä tarjoaa opastusta, motivointia ja näkökulmiaan coach-tyylisesti. Näin mielesi kevenee ja kotona voi rentoutua. Tavaroille syntyy avullani omat paikkansa ja näin kotisi toimii entistä paremmin kokonaisuutena.

HUOM! Ammattijärjestäjät eivät ole kuitenkaan siivoojia, mutta jotkut tarjoavat myös järjestyksen ohella niitäkin palveluja.

Tavoitteena on kevyempi arki ja mieli.


Miksi sinäkin tarvitset ammattijärjestäjän.

Ammattijärjestäjänä autan tuomaan tilaa ja aikaa konkreettisesti. Autan sinua selvittämään elämäsi, saamaan kaiken (takaisin) hallintaan. Minä toimin apukätenäsi ja neuvon sinua loppuun saakka.

Saatat tarvita ammattijärjestäjää, jos esimerkiksi…
1. Arki tuntuu takkuavan
2. Huomaat jatkuvasti kadottavasi tavaroita
3. Kun kaaoksen takia ihmissuhteet kärsivät eikä vieraita uskalleta kutsua kylään
4. Kun et itse tiedä, mistä edes aloittaa
5. Muuton yhteydessä, kun tavara on pakko kohdata
6. Kun mietit säilytysratkaisujasi
…tai ihan milloin tahansa, jos tuntuu, että tavarat pyörittävät sinun itsesi sijaan elämääsi.

Haluan auttaa sinua tekemään tilastasi paikan, jossa voit olla kevyin mielin.

Hintoihin ei sisälly alv.

A M M A T T I J Ä R J E S T Ä J Ä N   K Ä Y N N I S T Ä   S A A T 
 K O T I T A L O U S V Ä H E N N Y K S E N   4 0 %   2 2 5 0 €  
A S T I   V U O D E S S A.

HUOM! Kotikonsultaatio, kilometrikorvaukset, mahdolliset materiaalikulut, muuttokuljetukset ja tavaroiden/jätteiden kuljetus eivät oikeuta kotitalousvähennykseen.

Kaikki järjestelyt Oulun tai Kokkolan alueella (15km keskustasta). Kaikista tämän alueen ulkopuolelle sijoittuvista kilometreistä laskutetaan 0,53€/km (ei sisällä alv.)

Paperilaskun laskutuslisä on 3,50€ (ei sisällä alv.)

Pienen vaatekaapin järjestys, n. 1h

Vinkki!

Vaatekaapin yleisilmeestä saa siistin jo pelkästään näillä muutamalla, helpolla keinolla!

  1. Pystyviikkaa! Pystyviikaa kaikki, KAIKKI, viikattavat vaatteesi. Näin yleisilme on siisti ja kaunis, ja vaatteet ovat helpommin saatavilla. Vaakaviikatessa pinot horjuvat ja kaatuvat, kun alhaalta yritetään saada jotain.
  2. Ripusta kaikki mahdollinen henkareihin! Henkarit säästävät tilaa ja hermoja, sillä niistä vaateet on helpompi ottaa ja laittaa takaisin, kuin viikattuina.
  3. Ryhmittele! Sukille oma laatikkonsa, t-paidat tuonne ja farkut tänne. Näin navigointi on helppoa ja kaikille vaatteille on oma kotinsa. Silloin myös vaatteiden takaisin pistäminen käy vaivattomasti!

Vinkki hifistelyyn:

Henkareissa , laita vaatteet esimerkiksi värijärjestykseen (oma lemppari) tai ryhmittäin (esim. t-paidat, mekot, neuleen). Mikäli vaatteet on värijärjestyksessä, ne voi vielä laittaa ”pituusjärjestykseen” väriryhmän sisällä, jolloin. navigointi helpottuu (esim. ensin siniset t-paidat, jonka perään siniset pitkähiaset ja jonka perään siniset raskaammat ja isommat neuleet). Se, valitsetko väri- vai ryhmäjärjestyksen, riippuu taas elämäntavoistasi, siitä miten pukeudut. Jos esimerkiksi mietit, nyt haluaisin pukea jotain punaista näiden housujen kanssa, voi värijärjestys olla sinulle parempi vaihtoehto. Mikäli taas etsit vain t-paitaa väristä riippumatta kyseisten housujen kanssa, voi ryhmittely toimia parhaiten.

Lastenhuoneprojekti, noin 8h.
Asiakkaan eteisen lipasto, noin 4h kului kaikkien laatikoiden läpikäyntiin ja järjestelyyn.

Ota yhteyttä!

Ulkoista järjestämisesi minulle, tehdään elämästäsi helpompaa. Kodit, toimistot, sosiaalinen media, kalenterit… Kaikki onnistuu!

Laita viestiä, niin puhutaan lisää!

irene@jarjestaelamasi.com