Mikä ihmeen virtuaaliassistentti?

Virtuaaliassistentti on henkilö, joka työskentelee sihteerinä kotoa käsin omalla tietokoneellaan. Työ voi sisältää laajan kattauksen erilaisia työtehtäviä puheluiden vastaanottamisesta sähköpostien lähettämiseen, kokousten suunnitteluun jne.

Yritykset palkkaavat virtuaaliassistentteja, kun he eivät tarvitse kokoaikaista työntekijää. Näin he säästävät rahaa, sekä tilaa toimistossa. Virtuaaliassistentti ei ole osa-aikainen työntekijä, vaan paremminkin ammattimainen yrittäjä, joka hoitaa itse veronsa, kulunsa ja tarvikkeensa.


Miksi palkata virtuaaliassistentti?

– Bloggaaminen, valmentaminen ja yrityksen pyörittäminen ovat isoja kokonaisuuksia. Jo pelkästään yhden osa-alueen ohjasten käsissä pitäminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja organisointikykyä.

– Jos sinulla on mahdollisuus saada enemmän aikaan sillä, että sinulla on yksi ylimääräinen käsipari tekemässä, sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa blogiasi tai yritystäsi huomattavasti nopeammin.

– Kun haluat vapauttaa aikaa taustatöiltä ja tehdä sitä, mikä tuo sinulle enemmän tuloja, virtuaaliassistentti on apunasi ja tukenasi.

– Itse olen huomannut, että taustatöiden tekeminen on alkanut viedä todella paljon aikaa. Markkinointi ja myynti on jäänyt vähemmälle, joka on väistämättä tuonut oman lovensa liikevaihtoon. Pidemmällä aikajänteellä tämä voi olla jopa tuhoisaa liiketoiminnan kannalta.

Hintoihin ei sisälly alv.

Paperilaskun laskutuslisä on 3,50€ (ei sisällä alv.)

– Logon suunnittelu
– Nettisivujen luominen ja ylläpito
– Sosiaalisen median ajastus
– Sähköpostien hallinta
– Kalenterin ylläpito
– Kuvien käsittely
– Kuvien haku blogia/verkkosivuja varten
– Esitysmateriaalin laatiminen
– Projektinhallinta
– Pinterest-markkinointi
– Hakukoneoptimointi
– Erilaisten mallipohjien ja taulukoiden luominen
– Apukäsinä toimiminen suunnittelutöissä (arkkitehtuuri, sisustussuunnittelu, design)
– Graafinen suunnittelu
– Sosiaalisen median pohjien luominen
– Sosiaalisen median ylläpito
– Instagram-julkaisujen suunnittelu ja kirjoitus